İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu
RSS

Kombinalardan Haberler

Et ve Süt Kurumu Pandemide Ülkemiz İçin Üretime Devam Etti 02 Haziran 2020
foto Et ve Süt Kurumu, koronavirüs salgını sürecinde alınan üst düzey önlemler sayesinde üretimi kesintisiz sürdürerek Türkiye'nin et ihtiyacını karşılamaya devam etti. Kuruma ait tesislerinde salgın döneminde son 1 ayda 12 bin ton et tüketiciye sunuldu.Et ve Süt Kurumu, pandemi döneminden etkilenmeyen kuruluşların başında geldi. Kurumun ülke genelindeki 13 et kombinasında virüse karşı üst düzey önlemler alınarak, üretim devam etti. 13 kentteki kombinalarda Ramazan ayında kurum kombinalarında 12 bin ton et üretimi yapıldı.SİNCAN ET KOMBİNASINDA ÖNLEMLERKurumun en büyük üretim merkezi olan 1 ayda 5,5 bin ton üretim yapılan Sincan Et Kombinası'nda bu süreçte salgına karşı tüm tedbirler alınarak üretim yapıldı. Bu kapsamda ilk olarak çalışanlar için sıralı çalışma sistemine geçildi. Kronik rahatsı... [Devamı]
ESK Mağazalarında Korona Virüse Karşı Üst Düzey Tedbirler Alındı 25 Mart 2020
foto ESK Genel Müdürlüğü korona virüsten korunma çalışmalar kapsamında tüm kombinalarında ve satış mağazalarında üst düzey tedbirler almaya devam ediyor. ESK, Türkiye’nin dört bir yanındaki tesislerinde, et ve et ürünleri üretimi ve satışı ile ilgili alanlarda hijyen kuralları ve iş sağlığı, güvenliğine yönelik titizlikle uyguladığı tüm koruyucu tedbirlerini sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kurum satış mağazaları günlük olarak korona virüse karşı dezenfekte ediliyor. [Devamı]
ESK'da Görev Yapan Teknik Personel Hizmet İçi Eğitim Programına Katıldı 16 Mart 2020
foto Et ve Süt Kurumu 2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı Kapsamında "Sistematik Et Muayenesi, Zoonoz Hastalıklar" ile "İletişim Becerileri, Çalışma Yaşamında Motivasyon ve Verimlilik" eğitimleri düzenlendi. 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programına Kurumumuz Genel Müdür Yardımcısı Vekili Mustafa Sami Cüceloğlu, Alım ve Üretim Dairesi Başkanı İbrahim Sarıtosun, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Güner ile Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Gündüz katılım sağladı. Genel Müdürlük ile Kombina ve Depo Müdürlüklerimizin Veteriner Hekim ve Gıda Mühendislerine yönelik hazırlanan eğitim programında Prof. Dr. Ahmet Güner Sistematik Et Muayenesi ve Zoonoz Hastalıklar, Prof. Dr. Mustafa Gündüz ise İletişim Becerileri ile Çalışma Ya... [Devamı]
Diyarbakır Kombinasında Stres Yönetimi İleşitim ve Empati Eğitimi 11 Mart 2020
foto Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde kurum çalışanlarına stres yönetimi, iletişim ve empati konulu eğitim düzenlendi. Kombina konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlğünde görev yapan Psikolog Birsen Budak tarafından verildi. [Devamı]
Erzincan Kombinamızdan Kızılaya Kan Bağışı 10 Mart 2020
foto Erzincan Tavuk Kombinasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Erzincan Kombinasının sosyal sorumluluk çalışması olarak sürdürdüğü ve yılda dört defa organize ettiği kan bağışının ilki gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Kızılay yetkililerince Kurum çalışanlarına yönelik Kök Hücre Bilgilendirme Eğitimi verildi. Kurum çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Kızılay’ın ‘İyi ki Varsın Kandostum’ kampanyası kan bağışı ile taçlandırıldı. [Devamı]
Ağrı Kombinasında İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dezenfeksiyon Eğitimi 04 Mart 2020
foto Et ve Süt Kurumu Ağrı Kombinası personeline İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dezenfeksiyon eğitimi verildi. Kombina Konferans Salonunda düzenlenen programda İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi tarafından kombina personeli bilgilendirildi. [Devamı]
Denizli Kombinasında Helal Kesim Eğitimi 27 Şubat 2020
foto Et ve Süt Kurumu Denizli Kombinası personeline helal kesim eğitimi verildi. Denizli Müftülüğü işbirliği ile Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında düzenlenen eğitim programına Kombina Müdürü Önder Alptekin, müdür yardımcıları ve Kombinada görev yapan kasaplar katıldı. [Devamı]
Diyarbakır Kombinasında Hijyen Eğitimi Düzenlendi 26 Şubat 2020
foto Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde Kurum çalışanları için kişisel hijyen ve virüslere karşı koruyucu tedbirler konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kurum Konferans salonunda gerçekleştirilen programda İş yeri doktoru tarafından yaşam alanlarında hijyenin korunması için alınması gerekli önlemler hakkında çalışanlar bilgilendirildi. [Devamı]
Uygulamalı Temel Laboratuvar Eğitimi Düzenlendi 24 Şubat 2020
foto Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde görev yapan teknik personele yönelik Temel Laboratuvar Eğitimi düzenlendi. 03-14 Şubat 2020 tarihleri arasında Sincan Kombina Müdürlüğü, Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ve Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğünde gerçekleştirilen eğitim programına ESK Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı Sağlık Kontrol ve Laboratuvar Şube Müdürlüğü ile Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğünde görev yapan gıda mühendisi, veteriner hekim ve diğer teknik personeller katıldı. [Devamı]
Sivas Kombinası Personelinden Kızılay'a Kan Bağışı 20 Şubat 2020
foto Et ve Süt Kurumu Sivas Kombina Müdürlüğünde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kombina Sosyal Tesislerinde düzenlenen Kızılay Kan Bağışı etkinliğine Et ve Süt Kurumu personeli ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Sivas Kombina Müdürü Zekeriya Güler, kan bağışlamanın şartları uygun her birey için bir insanlık görevi olduğunu hatırlatarak, Türk Kızılayının kan bağışı kampanyasına Et ve Süt Kurumu çalışanları olarak katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. [Devamı]
Sayfalar: 1234