RSS
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Adana ve Gaziantep illerinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. Sektör temsilcileri ile bir araya gelen Genel Müdür Kayhan, düzenlediği sektör değerlendirme toplantısında bölge üreticilerine Et ve Süt Kurumunun uygulamaya koyduğu Sözleşmeli Besicilik Projesini anlattı, sektöre sunacağı katkıları değerlendirdi. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, beraberinde Adana Kombina Müdürü Önder Alptekin ile gerçekleştirdiği Gaziantep ziyaretleri kapsamında ilk olarak Vali Davut Gül’ü ziyaret etti. Gaziantep Valisi Gül ile hayvancılık sektörü ve bölgede sürdürülen çalışmalar ile ilgili konuların istişare edildiği ziyarette Sözleşmeli Besicilik Projesi’nin getireceği yenilikler değerlendirildi.... [Devamı]
Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun, Et ve Süt Kurumu Yozgat Et Kombinası ve Süt İşletme Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. Beraberinde Teknik İşler Dairesi Başkanı Ramazan Palıt ile Yozgat Süt Tesisini ziyaret eden Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun, Et Kombinası Müdürü Harun Pehluvan ve Süt İşletme Müdürü Akif Başol'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tesislerin üretim faaliyetlerini yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcımız, tesislerde hijyenik koşullarda üretilen et ve süt ürünlerinin Türkiye'nin bütün illerinde tüketicilere ulaştırıldığını söyledi. [Devamı]
Genel Müdürlüğümüzde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 01 - 02 Kasım 2022 tarihleri arasında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı çerçevesinde Belge Yenileme Tetkiki tamamlandı.
Tetkikler kapsamında üst yönetim toplantısı Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Kalkan, İbrahim Sarıtosun ve Tetkik Heyeti Başkanı Baş Tetkikçi Reşit Yazıcıoğlu başkanlığında ESK Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. [Devamı]
BAKAN PROF. DR. VAHİT KİRİŞCİ :
"2022 YILI ÜRETİM DÖNEMİNE AİT MAZOT VE GÜBRE DESTEKLERİNİ, 2023 MART AYI YERİNE, BU YIL İÇİNDE ÖDEMEYE BAŞLAYACAĞIZ"
"ÖNE ÇEKİLEN MAZOT VE GÜBRE DESTEKLERİ İÇİN BAŞVURULAR BUGÜN İTİBARIYLA BAŞLADI" [Devamı]
Et ve Süt Kurumu (ESK), mevcut besi işletmelerinin atıl kapasitelerini üretime kazandıracak, verimliliği artıracak ve kırmızı et üretiminde sürdürülebilirliği sağlayacak Sözleşmeli Besicilik uygulama esaslarını belirledi.
Uygulama sektöre model teşkil etmesi amacıyla hazırlandı. [Devamı]
Milletimizin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Mustafa KAYHAN Et ve Süt Kurumu Genel Müdür V. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu, Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Yozgat Tanıtım Günleri Etkinliğine katıldı. 27 Ekim Perşembe günü açılış töreni gerçekleştirilen etkinliğe, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, Daire Başkanları İbrahim Çetin, Fatih Kılıç, Hukuk Müşaviri Osman Bilgili, Sincan Kombina Müdürü Abdulkadir Bayar, Yozgat Et Kombinası Müdürü Harun Pehluvan, Yozgat Süt İşletme Müdürü Akif Başol, kurum çalışanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Sözleşmeli Besicilik için yeni bir proje hazırladıklarını söyledi. Bloomberg HT'de İrfan Donat’ın sorularını yanıtlayan Kayhan projeyle üreticiye verime dayalı teşvik primi verileceğini kaydetti Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, sözleşmeli besicilik için yeni ve kapsamlı bir proje hazırladıklarını söyledi. Bloomberg HT'de İrfan Donat’ın sorularını yanıtlayan Kayhan, daha önce de kurumun sözleşmeli kesim uygulamalarında bulunduğunu, fakat kendilerinin daha kapsamlı bir çalışma yaptıklarını, özellikle besicilerle anketler yaparak, tarafların beklentilerini ölçtüklerini ve yeni bir proje hazırladıklarını söyledi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ile Dicle Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ile Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un imzaladığı iş birliği protokolü ile bölgede sektörün kalkınması için ortak çalışmalar yürütülecek. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan “Bu Toprağın Sesi” programında “Sözleşmeli Besicilik Projesi”ni anlattı.
Katıldığı “Bu Toprağın Sesi” programında konuşan ESK Genel Müdürü Kayhan, “Ülkemizde et endüstrisinin kurulmasına öncülük eden, tecrübesi, birikimi ve sektöre kazandırdığı değerler ile bir marka olan Et ve Balık Kurumu, 1993 yılında alındığı özelleştirme kapsamından kırmızı et sektöründe devletin yönlendirici ve düzenleyici etkisine duyulan ihtiyaç nedeniyle 2005 yılında çıkarılmıştır. 2013 yılında ise faaliyet alanına süt ilave edilerek Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü olarak yeniden yapılandırılmıştır. Sektörün önemli bir aktörü olarak yetmiş yıldır faaliyet gösteren Et ve Süt Kurumumuz bugün aynı zamanda piyasa düzenleme ve de... [Devamı]
Gündem
Genel Müdürümüz Adana ve Gaziantep İllerini Ziyaret Etti 04 Kasım 2022

Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun Yozgat Kombinamızı Ziyaret Etti 03 Kasım 2022

ESK'da Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkiki Tamamlandı 01 Kasım 2022

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI'NIN 2023 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ TAMAMLANDI 01 Kasım 2022

SÖZLEŞMELİ BESİCİLİKTE UYGULAMA ESASLARI BELİRLENDİ 29 Ekim 2022

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILINI GURURLA KUTLUYORUZ 28 Ekim 2022

Et ve Süt Kurumu Yozgat Tanıtım Günleri Etkinliğinde 28 Ekim 2022

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRÜ MUSTAFA KAYHAN: "SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK İÇİN BİR PROJE HAZIRLADIK" 26 Ekim 2022

ESK ile Dicle Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı 26 Ekim 2022

ESK GENEL MÜDÜRÜ KAYHAN: “SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI” 26 Ekim 2022
