İçeriğe Atla Menüye Atla

ESK Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi 22 Ekim 2024

Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı, ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan başkanlığında düzenlendi.

Genel Müdürlük toplantı salonunda 22 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Melik Daloğlu, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, ilgili daire başkanları ve kombina müdürleri bir araya geldi.

Kombina müdürlerinin video konferans sistem aracılığı ile katıldığı toplantı kapsamında, kurumsal stratejiler ele alınırken kombina müdürlerince Genel Müdür Kayhan’a alım üretim ve satış faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan toplantıda yaptığı konuşmada, et ve süt piyasalarını yakından takip ettiklerini, 2025 yılı Ramazan ayı hazırlık çalışmalarını başlattıklarını, verimli, kaliteli ve sağlıklı hayvansal üretime dayalı yeni projeler ile ilgili altyapılar geliştirdiklerini söyledi.

Piyasada müdahalelerini sürdürdüklerini söyleyen Genel Müdür Kayhan, “ESK aracılığı ile yürütülen piyasa müdahaleleri ve alınan tedbirler sonucunda, 2024 yılında kırmızı et fiyatları artışının önüne geçilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Et ve Süt Kurumu ailesi olarak ekip ruhu içinde çalışmalarını sağladıklarının altını çizen Genel Müdür Kayhan, “ESK, kendine verilen regülasyon görevini titizlikle yürütmektedir. Kurumumuz, şeffaf bir şekilde sürdürdüğü piyasa faaliyetlerine devam edecektir.” dedi.