İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Diyarbakır Kombinası 15. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarında 06 Mayıs 2024

Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürlüğü, 15. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde, 30 Nisan ve 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Mezopotamya Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen fuara Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürü Hüseyin Altun, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve sektör temsilcilerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyarbakır’da üreticilere ve sektör temsilcilerine tarım ve hayvancılık sektörünün yenilikleri ve modernizasyonun tanıtıldığı fuara, ESK Diyarbakır Kombina Müdürlüğü stant açarak katıldı. Ziyaretçilere Et ve Balık Kurumu markalı lezzetler ikram edilirken Diyarbakır Kombina Müdürü Hüseyin Altun ve kombina personelleri, katılımcılara kurum hakkında bilgiler verdi.

Programın açılış konuşmasını yapan DTSO Başkanı Mehmet Kaya, tarımın Mezopotamya’da başladığını anımsatarak, “Bize düşen tarımın coğrafyasını, tarımın gastronomisini, tarımın turizmini geliştirmek. O günden bize kalan bu değeri gelecek nesillere aktarmak en önemli görevlerimizden biri olmalı.” dedi.