İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Diyarbakır Kombinası "5. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nda 21 Kasım 2023

Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürlüğü, 5. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’na katıldı.

Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 14-19 Kasım 2023 tarihleri arasında organize edilen fuara, Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürü Hüseyin Altun, Kombina Müdür Yardımcısı Ali Görü ve sektör temsilcilerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.

Coğrafi ürünlerin tanıtıldığı ve bölge üreticilerinin yeni pazarlarla buluşturulduğu fuarda, ESK Diyarbakır Kombina Müdürlüğü stant açtı. Ziyaretçilere Et ve Balık Kurumu markalı lezzetler ikram edilirken Diyarbakır Kombina Müdürü Hüseyin Altun ve kombina personelleri, katılımcılara kurum hakkında bilgiler verdi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının öncülüğünde düzenlenen fuarda onlarca ürün ve lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 57 ilden 168 firma katıldı.

‘Sağlıklı Ürünler Tanıtıyoruz’

Beşincisi düzenlenen fuarda, ESK Diyarbakır Kombina Müdürlüğü, Et ve Balık Kurumu markalı lezzetleriyle yerini aldı. Et ve Süt Kurumunun sağlıklı ve güvenilir ürün çeşitliliğinden bahseden Kombina Müdür Yardımcısı Ali Görü, şunları kaydetti:

“Beyaz peynir, lor peyniri, kaşar peyniri, Bingöl kavurmamız, Diyarbakır kavurmamız var. Üretim yapıyoruz, halkımıza takdim ediyoruz. Fiyatlarımız piyasayı regüle etme amacıyla bayağı uygun. Devlet kurumu olarak ürünlerimizi sergilemek amacıyla buradayız. Sağlıklı, güvenilir, hijyenik ortamlarda ürettiğimiz ürünleri halkımıza tanıtmak için fuardayız.”