İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Yozgat Kombina Müdürlüğünden Sektörel Görüşmeler 18 Kasım 2022

Et ve Süt Kurumu Yozgat Kombina Müdürü Harun Pehluvan ve Müdür Yardımcısı Selahattin Yasdıman, sektörel görüşmeler gerçekleştirmek üzere Çorum, Amasya, Kırşehir ve Nevşehir illerini ziyaret etti.

Kombina Müdürü Harun Pehluvan ve Müdür Yardımcısı Selahattin Yasdıman, Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü V. Erdem Kolabaş, Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin, Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen ve Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş’e Sözleşmeli Besicilik Uygulama Esasları hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.

Kombina Müdürü Pehluvan ve Müdür Yardımcısı Yasdıman, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya’yı ve Amasya Suluova Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Esem Kodaman’ı ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Kırşehir Tarım Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda sektör temsilcilerine, Amasya Suluova Kırmızı Et Üreticileri Birliği toplantı salonunda da besicilere Sözleşmeli Besicilik hakkında sunum yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.