İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdürümüz Diyarbakır'da Sektör Temsilcilerine Sözleşmeli Besicilik Projesini Anlattı 25 Ekim 2022

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan Diyarbakır'da sektör temsilcileri ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. 

Diyarbakır programında, Diyarbakır Ticaret Borsası’nı ziyaret eden ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan yeni uygulamaya başlanan Sözleşmeli Besicilik Projesi’ni anlattı. Et ve Süt Kurumunun gelecek vizyonu ile bölge ve ülke hayvancılığına katkıları hakkında sektör temsilcileri ile değerlendirmelerde bulundu.

ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan ve beraberinde Diyarbakır Kombina Müdürü Hüseyin Altun, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek yeni görevleri dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti.

Genel Müdür Kayhan, Diyarbakır Kombinamızda Besi Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Balkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda Sözleşmeli Besicilik Projesi değerlendirildi ve bölge hayvancılık faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu ve Yönetim Kurulunu da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında sektör paydaşları ile Sözleşmeli Besicilik Projesi değerlendirildi.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ile Dicle Üniversitesi arasında iş birliği protokolü de imzalandı. Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ile Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un imzaladığı iş birliği protokolü ile bölgede sektörün kalkınması için ortak çalışmalar yürütülecek.

ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olması temennisinde bulundu.