İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

AR-GE Müdürlüğümüzün Ürün Geliştirme Çalışmaları Sürüyor 17 Haziran 2022

Et ve Süt Kurumu AR-GE Şube Müdürlüğü, satış mağazaları için ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yönelik üretilen Et ve Balık Kurumu markalı  lezzetler ile ilgili ürün geliştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda AR-GE Laboratuvarlarında geliştirilen bazı şarküteri ürünlerinin duyusal panelleri Genel Müdürlüğümüz toplantı salonunda ve Sincan Kombina Müdürlüğümüzde düzenlendi.

ESK 9054

Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Genel Müdür Yardımcımız Dr. Cemal Çalık, Kurum Birim amirlerinin katılımı ile düzenlenen duyusal panelde, kurumumuzca üretilen fermente sucuk, baton sucuk, macar salam ve kokteyl sosis numuneleri ile ilgili geliştirilen çeşitlerin lezzet profilleri değerlendirildi. Toplantıda AR-GE Şube Müdürü Dr. İsmail Erim Köseoğlu  ürün geliştirme süreçleri ve laboratuvar çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Sincan Kombina Müdürlüğünde gerçekleştirilen Duyusal Panelde ise kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerine AR-GE laboratuvarlarında geliştirilen şarküteri ürünleri tanıtıldı. Alım ve Üretim Dairesi Başkanı İbrahim Sarıtosun ve Sincan Kombina Müdürü Abdulkadir Bayar, Et ve Et Ürünleri Şube Müdürü Dilek Köroğlu'nun hazır bulunduğu toplantıda, yapılan değerlendirmelerin ardından tesisler ziyaret edildi.

Sunumların ardından ürün çeşitleri ile ilgili anket çalışmaları gerçekleştirildi.

92b56974 2aff 4931 b0a2 08dbc17c7b5b