İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

ESK Koordinasyon Toplantısında Et ve Süt Piyasaları Değerlendirildi 31 Mart 2022

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan,  birim amirleri ve kombina müdürleriyle Koordinasyon Toplantısında bir araya geldi.

Genel Müdürlük toplantı salonunda düzenlenen ve kombina müdürlerinin video konferans sistem aracılığı ile katıldığı toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık ve ilgili daire başkanları hazır bulundu.

Kurumsal stratejilerin ele alındığı koordinasyon toplantısında kombina müdürlerince Genel Müdür Kayhan’a alım üretim ve satış faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan toplantıda yaptığı konuşmada, sektörün ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini, merkez ve taşra teşkilatlarında sektör paydaşları ile sürdürülen iletişimi önemsediklerini vurguladı.

Et ve Süt Kurumunun memnuniyet tabanlı hizmet standardını ön planda tuttuklarını dile getiren Genel Müdür Kayhan  “Üretimden tüketime gıda konusunda ülkemizin mevcut potansiyelini, özellikle Kurumumuzun kendi faaliyet alanlarında en verimli şekilde değerlendirmekle mükellef olduğumuzun bilincindeyiz. Ülkemizin et arzında tedarik zincirini korumakla görevli regülasyon kuruluşu olarak, çiftçi memnuniyetini ve tüketici memnuniyetini aynı anda gözetiyoruz, bu doğrultuda stratejiler belirleyeceğiz.” dedi.