İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdürümüz Erzincan'da Düzenlenen Sektör Değerlendirme Toplantısına Katıldı 13 Haziran 2021

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç Başkanlığında Erzincan'da Sektör Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi. 

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun'un da katıldığı "Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı"nda Erzincan ve bölge üreticilerinin sorunları ve talepleri görüşüldü.

Toplantıya, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Tarım ve Orman Bakanlığı temsilcileri, ilgili kurum müdürleri ile tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren sektör temsilcileri ve üreticiler katıldı. 

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, ülkemizde yaşanan kuraklıktan dolayı üreticilerin sıkıntı yaşadığını, bunun için Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi çiftçilerimize destek ödemesi yapılacağını söyledi. 

Birliklerin ve odaların yapacakları projeleri değerlendireceklerini söyleyen Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, üretime ve ekonomiye katkı sunacak tüm projelere her zaman açık olduklarını vurguladı.