İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdürümüz Osman Uzun Kayseri ve Kırşehir İllerinde Ziyaretlerde Bulundu 26 Mayıs 2021

Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Uzun, beraberindeki heyetle birlikte Kayseri ve Kırşehir illerinde çeşitli temaslarda bulundu.

25 Mayıs 2021 tarihinde Kayseri ve Kırşehir'e ziyaretler düzenleyen ESK Genel Müdürü Osman Uzun, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Ayhan Temiz ile görüştü. Kayseri İl Müdürlüğü kampüs alanında hizmete başlayan Et ve Süt Kurumu Kayseri İrtibat Bürosunda incelemelerde bulunan Genel Müdür Uzun, irtibat bürosunun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Genel Müdür Uzun, beraberinde Yozgat Kombina Müdürü Alpaslan Kılıç, Kayseri Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Ayhan Temiz ile birlikte Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamışa da nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, ESK'nın Kayseri ilindeki çalışmaları ve sektörel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından Kırşehir’de temaslarda bulunan ESK Genel Müdürü Osman Uzun, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan Şahin ve Kırşehir Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence ile görüşmeler gerçekleştirdi.