İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Erzurum ESK'da Günlük Elli Ton Et İşleniyor 09 Nisan 2021

Erzurum Kombinası Ramazan öncesi talebi karşılamak için vardiyalı çalışıyor. Günde elli ton etin işlendiği tesiste kıymanın kilosu 37, kuşbaşı 40, kavurma ise 51 liradan satılıyor.

Et ve Süt Kurumunda yaklaşan Ramazan öncesinde hazırlıklar sürüyor. Kurum, tüketicinin kaliteli ve uygun fiyata ürünler alabilmesi için 7/24 mesai yapıyor.

Erzurum Kombinası Ramazan öncesi talebi karşılamak için vardiyalı çalışıyor. Günde elli ton etin işlendiği tesiste kıymanın kilosu 37, kuşbaşı 40, kavurma ise 51 liradan satılıyor.

Tüketici Güvenilir et için sıraya girerken, çalışanlar ise talebi karşılamak için mesaide. Et ve Süt Kurumunun Erzurum Kombinasında Ramazan yoğunluğu yaşanıyor. Vardiyalı olarak çalışan kombinada günlük elli ton et işlenirken 80 den fazla ürün çeşidi tüketiciye ulaştırılıyor.

TRT Haber'e açıklamada bulunan Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever, çiftlikten sofraya kadar ürün izlenebilirliği içerisinde hijyenik sağlıklı ve güvenilir ürünler üretmeleri ESK’ya olan talebi arttırdığını vurguladı. Özellikle Ramazan ayında Erzurum kavurmasının çok tüketilen bir ürün olduğunu belirten ESK Kombina Müdürü İsmail Atasever, Et ve Balık Kurumu markasına olan yoğun talebi karşılamak için Ramazan ayında da yoğun mesai yaptıklarını anlattı.