İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Diyarbakır Kombinasında Hijyen Eğitimi Düzenlendi 26 Şubat 2020

Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde Kurum çalışanları için kişisel hijyen ve virüslere karşı koruyucu tedbirler konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.  Kurum Konferans salonunda gerçekleştirilen programda İş yeri doktoru tarafından yaşam alanlarında hijyenin korunması için alınması gerekli önlemler hakkında çalışanlar bilgilendirildi.

Toplu yaşam alanlarının sık sık havalandırılması,  ve kişisel hijyen için su ve sabun kullanılması gibi temizlik önlemlerinin altının çizildiği toplantıda, Kombina Müdürü Hamdullah Güven katılımlarından dolayı Kurum çalışanlarına teşekkür etti.