İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Galeri Gündem

RSS
  • ESK ile Dicle Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
    26 Ekim 2022
  • ESK GENEL MÜDÜRÜ KAYHAN: “SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI”
    26 Ekim 2022
  • Genel Müdürümüz Diyarbakır'da Sektör Temsilcilerine Sözleşmeli Besicilik Projesini Anlattı
    25 Ekim 2022
  • Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan Kars'ta Çeşitli Temaslarda Bulundu
    24 Ekim 2022
  • SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK PROJESİNİ BAKANIMIZ PROF. DR. VAHİT KİRİŞCİ, ERZURUM’DA ÜRETİCİLERE TANITTI
    21 Ekim 2022
  • ESK KOYUN ETİNDEN ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNE BAŞLADI
    21 Ekim 2022
  • GENEL MÜDÜR KAYHAN, "SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK İLE TEDARİK ZİNCİRİNE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GETİRİYORUZ"
    21 Ekim 2022
  • Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun Ağrı’da İncelemelerde Bulundu
    20 Ekim 2022
  • Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da Düzenlendi
    14 Ekim 2022
  • Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun Ardahan Merkez Birliğini Ziyaret Etti
    12 Ekim 2022