-
SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK PROJESİNİ BAKANIMIZ PROF. DR. VAHİT KİRİŞCİ, ERZURUM’DA ÜRETİCİLERE TANITTI
-
ESK KOYUN ETİNDEN ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNE BAŞLADI
-
GENEL MÜDÜR KAYHAN, "SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK İLE TEDARİK ZİNCİRİNE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GETİRİYORUZ"
-
Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun Ağrı’da İncelemelerde Bulundu
-
Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da Düzenlendi
-
Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun Ardahan Merkez Birliğini Ziyaret Etti
-
BAKAN KİRİŞCİ, ÇİĞ SÜTTE ÜRETİCİMİZİN ELİNE DESTEKLEME PRİMİ İLE LİTRE BAŞINA EN AZ 9 LİRA GEÇECEK
-
BAKAN KİRİŞCİ : “SAVAŞ VE PANDEMİYE RAĞMEN ÜRETİM VE TEDARİK ZİNCİRİMİZDE BİR AKSİLİK OLMADI”
-
Et ve Süt Kurumu Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerinde
-
Üreticiden Alınan Dana ve Kuzu Karkas Fiyatları Kilogram Başına 2 Lira Artırıldı