İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

AR-GE Şube Müdürlüğü

Dr. İsmail Erim KÖSEOĞLU

AR-GE Şube Müdürü V.

iek

 

Doğum Yeri ve Yılı:

KASTAMONU - 1980 

Eğitim Durumu:

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi - 2004

Doktora – Besin Hijyeni ve Teknolojisi ABD – 2014

   

 

İŞ TECRÜBESİ

 

2005 - 2009 Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi ABD Araştırma Görevlisi

2009 - 2011 EBK Sincan Et Sanayi  İşletmesi ve Tavuk Kombinası Müd.  Veteriner Hekim

2011 - 2013 EBK Sincan Et Sanayi  İşletmesi ve Tavuk Kombinası Müd. Mamüller Şefi V.

2013 - 2013 ESK Sincan Et Sanayi  İşletmesi ve Tavuk Kombinası Müdürlüğü;  Müdür Yrd. 

2013 - 2015 ESK Sincan Et Sanayi  İşletmesi ve Tavuk Kombina  Müdür V.

2015 - 2015 ESK Sincan Et Sanayi  İşletmesi ve Tavuk Kombina  Müdürü

2015 - 2020 ESK Genel Müdürlüğü Müşaviri

2020-         ESK AR- GE Şube Müdürü V.

ARAŞTIRMA YAYIN VE SEMİNERLER

  1. Hayvansal Peynir Mayalarının Bazı Kalite Nitelikleri (Veteriner Bilimleri Dergisi, 2006).
  2. Yağsız Sütten Üretilen Yöresel Peynirler (Gıda Teknolojisi Dergisi, 2007).
  3. Türkiye’de ve Konya’da Süt Sanayinin Durumu, Sorunları ve Çözüm Önerileri (“Konya’da Tarım ve Tarımsal Sanayi Sorunlarının Tespiti” Sempozyumu, 2007).
  4. Hayvansal Peynir Mayalarının Bazı Kalite Nitelikleri (“Konya’da Tarım ve Tarımsal Sanayi Sorunlarının Tespiti” Sempozyumu, 2007).
  5. Konya’da Üretilen Süzme (Torba) Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri (Veteriner Bilimleri Dergisi, 2008).
  6. Hayvan Yetiştiricileri ve Mezbaha Çalışanları Açısından Zoonoz Hastalıklar (Hasad Yayınları Dergisi, 2009).
  7. Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografi (HPLC) ve Gıda Alanında Uygulamaları (Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2008)
  8. Gaz Kromatografi (GC) ve Gıda Alanında Uygulamaları (Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2008).
  9. Çeşitli Et Ürünlerinde Üretim Aşamalarının Yağ Asidi Bileşimi ve Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkisi (Selçuk Üniversitesi. Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2014).
  10. Effect of the tumbling process and kappa-carregeenan usage on the quality characteristics of meat loaf (Medycyna Weterynaryjna, 2020).
  11. Sığırlardan Elde Edilen Besinlerden Kaynaklanan Başlıca Zoonotik Hastalıklar (Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, 2021).