Kombinalardan Haberler
Et ve Süt Kurumu Ağrı Kombinası personeline İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dezenfeksiyon eğitimi verildi.
Kombina Konferans Salonunda düzenlenen programda İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi tarafından kombina personeli bilgilendirildi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Denizli Kombinası personeline helal kesim eğitimi verildi.
Denizli Müftülüğü işbirliği ile Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında düzenlenen eğitim programına Kombina Müdürü Önder Alptekin, müdür yardımcıları ve Kombinada görev yapan kasaplar katıldı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde Kurum çalışanları için kişisel hijyen ve virüslere karşı koruyucu tedbirler konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kurum Konferans salonunda gerçekleştirilen programda İş yeri doktoru tarafından yaşam alanlarında hijyenin korunması için alınması gerekli önlemler hakkında çalışanlar bilgilendirildi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde görev yapan teknik personele yönelik Temel Laboratuvar Eğitimi düzenlendi.
03-14 Şubat 2020 tarihleri arasında Sincan Kombina Müdürlüğü, Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ve Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğünde gerçekleştirilen eğitim programına ESK Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı Sağlık Kontrol ve Laboratuvar Şube Müdürlüğü ile Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğünde görev yapan gıda mühendisi, veteriner hekim ve diğer teknik personeller katıldı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sivas Kombina Müdürlüğünde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kombina Sosyal Tesislerinde düzenlenen Kızılay Kan Bağışı etkinliğine Et ve Süt Kurumu personeli ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
Sivas Kombina Müdürü Zekeriya Güler, kan bağışlamanın şartları uygun her birey için bir insanlık görevi olduğunu hatırlatarak, Türk Kızılayının kan bağışı kampanyasına Et ve Süt Kurumu çalışanları olarak katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
[Devamı]
Bingöl Et Kombinası Müdürlüğünde “Stres Yönetimi” konulu eğitim düzenlendi. Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim programına, Bingöl Et Kombinası Müdürlüğü çalışanları katıldı. Programda, "Stresle Başa Çıkma Yolları, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü" gibi konular ele alındı.
[Devamı]
Erzincan Kombina Müdürlüğünde kişisel gelişim eğitimleri devam ediliyor. Kombinada görev yapan personelin moral ve motivasyonunu güçlendirme amacı ile “Stres ve Stresle Başa Çıkabilme Yolları” konulu eğitim semineri düzenlendi. Çalışanların yoğun ilgi gösterdiği eğitim seminerinde ayrıca kronik rahatsızlıklar konusunda uzman psikologlar bilgilendirmelerde bulundu. Kombina Müdürü Yunus Bostancı, kurum personelinin günlük yaşam kalitesini ve iş verimliliğini artıracak farkındalık eğitimlerini önemsediklerini vurguladı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem belgesini aldı. Türk Standartları Enstitüsü Başkanlığı tarafından Genel Müdürlüğümüzün TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme tetkiki 14-16 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
[Devamı]
Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi belge yenileme tetkiki tamamlandı. Belge yenileme tetkikleri 4-8 Kasım 2019 tarihleri arasında yapıldı.Tetkikler sonucunda, Diyarbakır Et Kombinası belge yenilemeye hak kazandı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Yozgat Kombina Müdürlüğü, 10. Yozgat Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarına katıldı. 05 - 08 Eylül 2019 tarihlerinde Yozgat Valiliği öncülüğünde Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası ve Yozgat Belediyesi tarafından organize edilen fuara Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ali Keven, Et ve Süt Kurumu İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Cemal Çalık, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Kent Park fuar alanında yapılan açılış töreninin ardından Vali Çakır ve beraberindeki heyet stantları gezdi. Et ve Süt Kurumu standını da ziyaret eden heyete Yozgat Kavurması ikram edildi....
[Devamı]
[Galeri görünümü ]