RSS
Diyarbakır Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, Et ve Süt Kurumu kombinasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurum İl Müdürlerinin de katıldığı ziyarette, Diyarbakır kombinasında faaliyete geçen kavurma ünitesinin açılışı yapıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombinası çalışanları, Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes Kampanyasına Kombina kampüsü arazisine ağaç dikerek destek verdiler.
Kombina Müdürü Ayşe Bitiş, Müdür Yardımcıları ve tüm personelin katılımı ile gerçekleştirilen ağaç dikme töreni ile Sakarya Kombina arazisi yeşillendirildi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun çeşitli etkinlik ve programlara katılmak üzere gittiği Diyarbakır’da, Et ve Süt Kurumu Kombinasını ziyaret etti.
Kombina Müdürü Hamdullah Güven ve çalışanlar tarafından karşılanan Genel Müdürümüz Osman Uzun, Kombina Tesislerinde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. [Devamı]
Yozgat Valisi Ziya Polat Et ve Süt Kurumu Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Kombina Müdürü Alpaslan Kılıç’tan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Tesiste incelemelerde bulunan Vali Polat, "Haziran ayı sonunda Süt Üretim Tesisini de ilimize kazandırılacağını ifade etti. Valimiz Polat “Et ve Süt Kurumu Yozgat’ımız için önemli. Bugün Yozgat’ta üretilen Yozgat Kavurma ve Sucuk Türkiye’nin dört bir yanında satışa sunuluyor. Bu ürünler tamamen Yozgat’ımızda yetişen hayvanların kesimi ile gerçekleştiriliyor. Tamamen steril, güvenle yiyebileceğimiz ürünler. Haziran sonunda Et ve Süt Kurumu bünyesinde ki tesisler içerisinde Türkiye de ilk ve tek olacak olan ve beyaz peynir, kaşar peyniri, lor peyniri, krema, tereyağı üretimi yapılacak Süt İşletme Tesisi faaliyete geçecek. Bu tes... [Devamı]
Et ve Süt Kurumu İstanbul Et İşletme Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde; Et ve Süt Kurumu, Belediyeye ait Malkara Et Kombina Tesisinde 2020 Aralık Ayı itibarıyla kesimlerine başladı. [Devamı]
"11 Milyon Ağaç; Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes" programı kapsamında, daha yeşil bir dünya, daha yeşil bir Türkiye için 30 ülkenin ağaç dikme törenleri ile destek verdiği 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlandı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürlüğü personeli, Et ve Süt Kurumu'nun 68. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile Korona virüs pandemisi sürecinde kan stoklarında azalma olan Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.
Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürlüğü Kampüsüne gelen Kızılay Kan Bağış Aracında 80 personel ile birlikte kan bağışında bulunan Kurum Müdürü Yılmaz Aslan yaptığı açıklamada, "Bu pandemiden dolayı son zamanlarda verebildiğimiz kadar kan bağışında bulunmak istedik. Kan bağışlarında biraz azalma olduğunu fark ettik. Bunun üzerine biz de kan bağışına katkıda bulunmak üzere Kızılay Başkanı Orhan Tatlı ve ekibini kurumumuza davet ettik. Bilindiği üzere bir kan 3 can demektir. Onun için bir kan bağışı can kurtarmak demektir. Kan bağışında bulunalım, çekinmeyelim, kan verebilecek ... [Devamı]
Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Turunç Et ve Süt Kurumu Denizli Kombina Müdürümüz Önder Alptekin'i makamında Ziyaret ederek Kurban Bağışı Kampanyası Kapsamında kombinada bayram boyunca süren kurban kesimleri için teşekkür etti. [Devamı]
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Ağrı Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürü Yılmaz Aslan’ı ziyaret etti. Vali Dr. Osman Varol, Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürü Yılmaz Aslan’a iade-i ziyarette bulundu. Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürü Yılmaz Aslan ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Varol, Et Kombinası Müdürü Aslan ile makamında bir süre görüştü. Daha sonra ESK Ağrı Et Kombinası tesislerinde; kesimhane, hayvan bekleme padokları, soğuk deposu ve üretim birimlerinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu, koronavirüs salgını sürecinde alınan üst düzey önlemler sayesinde üretimi kesintisiz sürdürerek Türkiye'nin et ihtiyacını karşılamaya devam etti. Kuruma ait tesislerinde salgın döneminde son 1 ayda 12 bin ton et tüketiciye sunuldu.Et ve Süt Kurumu, pandemi döneminden etkilenmeyen kuruluşların başında geldi. Kurumun ülke genelindeki 13 et kombinasında virüse karşı üst düzey önlemler alınarak, üretim devam etti. 13 kentteki kombinalarda Ramazan ayında kurum kombinalarında 12 bin ton et üretimi yapıldı.SİNCAN ET KOMBİNASINDA ÖNLEMLERKurumun en büyük üretim merkezi olan 1 ayda 5,5 bin ton üretim yapılan Sincan Et Kombinası'nda bu süreçte salgına karşı tüm tedbirler alınarak üretim yapıldı. Bu kapsamda ilk olarak çalışanlar için sıralı çalışma sistemine geçildi. Kronik rahatsı... [Devamı]
Kombinalardan Haberler
Diyarbakır Kavurması Üretimine Başlandı 05 Mart 2021

Ağaç Dikme Kampanyasına Sakarya Kombinasından Destek 27 Ocak 2021

Genel Müdürümüz Sayın Osman UZUN Diyarbakır Kombinasını Ziyaret Etti 25 Ocak 2021

Yozgat Valisi Ziya Polat Kombinamızı Ziyaret Etti 30 Aralık 2020

Et ve Süt Kurumu Tekirdağ'da Kesimlere Başladı 25 Aralık 2020

Van Kombinasında Geleceğe Nefes için Fidan Dikimi Gerçekleştirildi 11 Kasım 2020

Et ve Süt Kurumundan Kızılaya Kan Desteği 14 Ekim 2020

Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ismail Hakkı Turunç Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinasını Ziyaret Etti 07 Ağustos 2020

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Ağrı Et Ve Süt Kurumu Kombina Müdürümüz Yılmaz Aslanı ziyaret etti 17 Temmuz 2020

Et ve Süt Kurumu Pandemide Ülkemiz İçin Üretime Devam Etti 02 Haziran 2020
