Sincan Et Kombinası Müdürü Dr. İsmail Erim KÖSEOĞLU
Doğum Yeri ve Yılı: |
KASTAMONU - 1980 |
Eğitim Durumu: |
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi - 2004 Doktora – Besin Hijyeni ve Teknolojisi ABD – 2014 |
İŞ TECRÜBESİ |
|
2005 - 2009 Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi ABD Araştırma Görevlisi |
|
2009 - 2011 EBK Sincan Et Sanayi İşletmesi ve Tavuk Kombinası Müd. Veteriner Hekim |
|
2011 - 2013 EBK Sincan Et Sanayi İşletmesi ve Tavuk Kombinası Müd. Mamüller Şefi V. |
|
2013 - 2013 ESK Sincan Et Sanayi İşletmesi ve Tavuk Kombinası Müdürlüğü; Müdür Yrd. |
|
2013 - 2015 ESK Sincan Et Sanayi İşletmesi ve Tavuk Kombina Müdür V. |
|
2015 - 2015 ESK Sincan Et Sanayi İşletmesi ve Tavuk Kombina Müdürü |
|
2015 - 2020 ESK Genel Müdürlüğü Müşaviri |
|
2020- 2023 ESK AR-GE Şube Müdürü V. |
|
2023- ESK Sincan Et Kombinası Müdürü |
ARAŞTIRMA YAYINLAR
- Hayvansal Peynir Mayalarının Bazı Kalite Nitelikleri (Veteriner Bilimleri Dergisi, 2006).
- Yağsız Sütten Üretilen Yöresel Peynirler (Gıda Teknolojisi Dergisi, 2007).
- Türkiye’de ve Konya’da Süt Sanayinin Durumu, Sorunları ve Çözüm Önerileri (“Konya’da Tarım ve Tarımsal Sanayi Sorunlarının Tespiti” Sempozyumu, 2007).
- Hayvansal Peynir Mayalarının Bazı Kalite Nitelikleri (“Konya’da Tarım ve Tarımsal Sanayi Sorunlarının Tespiti” Sempozyumu, 2007).
- Konya’da Üretilen Süzme (Torba) Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri (Veteriner Bilimleri Dergisi, 2008).
- Hayvan Yetiştiricileri ve Mezbaha Çalışanları Açısından Zoonoz Hastalıklar (Hasad Yayınları Dergisi, 2009).
- Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografi (HPLC) ve Gıda Alanında Uygulamaları (Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2008)
- Gaz Kromatografi (GC) ve Gıda Alanında Uygulamaları (Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2008).
- Çeşitli Et Ürünlerinde Üretim Aşamalarının Yağ Asidi Bileşimi ve Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkisi (Selçuk Üniversitesi. Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2014).
- Effect of the tumbling process and kappa-carregeenan usage on the quality characteristics of meat loaf (Medycyna Weterynaryjna, 2020).
- Sığırlardan Elde Edilen Besinlerden Kaynaklanan Başlıca Zoonotik Hastalıklar (Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, 2021).
- SDS-PAG Elektroforezinin Et ve Sakatat Analizinde Kullanılması (Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, 2022).