Kurumumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı 08 Mart 2022
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve kombinalarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
ESK Genel Müdürü Osman Uzun, Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile ESK'nın kadın çalışanlarına çiçek takdim etti.
ESK Genel Müdürü Osman Uzun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yayınladığı mesajda, “Toplumun mimarı olan kadınlar aynı zamanda geleceğimizi de inşa ediyorlar. Bu vesile ile başta Et ve Süt Kurumunda üstün gayret ve emekle üretime devam eden tüm kadın çalışanlarımıza ve tüm emekçi kadınlara teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.
Kadınlar Günü kutlamaları Kombinalarımızda da renkli görüntülere sahne oldu. ESK Kombinalarında kadın çalışanları ile bir araya gelen Kombina Müdürleri çeşitli etkinliklerle kadınlar gününü kutladı.
ESK Sakarya Kombinasında, kadın personeller adına Antalya ağaçlandırma sahalarına fidan bağışında bulunulurken, satış mağazalarında da müşterilere kadınlar günü dolayısıyla çiçek takdim edildi.