Diyarbakır Et Kombinası

DİYARBAKIR ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ

 diyarbakır kombina

Müdür ve Müdür Yardımcıları

Hamdullah GÜVEN

Kombina Müdürü 

K. Hasan ŞAHİN

Kombina Müdür Yrd.

Zülküf Erkan KARAASLAN

Müdür Yrd.V.

KOMBİNA HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Adres

Şehitlik-köşkler mah. 37.sok No:20 DİYARBAKIR

Telefon ve Faks No

(0 412) 226 01 65 - 66 
(0 412) 226 02 21

Kep Adresi

eskdiyarbakir@hs01.kep.tr

Faaliyete Geçtiği  Yıl

1973

KESİM KAPASİTESİ

Günlük B.Baş Kesim Kapasitesi

320 Adet

 Günlük K:Baş Kesim Kapasitesi

2000 adet

Hinterlant Alanı

Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak bölgelerini kapsamaktadır 

Üretim Faaliyetleri

Bölgeden aldığı sığır ve koyunları keserek ürettiği etleri karkas ve kemiksiz olarak veya et ürünleri şeklinde  değerlendirmektedir.